pizzeria sapori  930 122

casa de pensii

Modificări importante! Schimbare semnificativă la sistemul de pensii

Modificări importante! Schimbare semnificativă la sistemul de pensii

Citiți și: Cele mai recente vești despre recalcularea pensiilor!

Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a oferit recent noi detalii cu privire la pensiile pe care românii le vor primi începând cu luna septembrie.

Conform noii legi a pensiilor, pensionarii din România vor beneficia de pensii recalculate, aducând schimbări semnificative pentru mulți dintre ei.

Citiți și: Investigație de amploare, suspiciuni grave: pensionari păcăliți!

Începând cu 1 septembrie, toate pensiile vor fi recalculate conform noilor reglementări introduse de legea pensiilor.

Această recalculare este menită să asigure o distribuție mai echitabilă și să recunoască în mod corect contribuțiile fiecărui pensionar de-a lungul anilor de muncă.

Modificări importante! Schimbare semnificativă la sistemul de pensii

Daniel Baciu a subliniat că pensionarii cu un stagiu de cotizare contributiv mai mare de 25 de ani vor beneficia de creșteri substanțiale ale pensiilor.

Aceasta este o măsură menită să recompenseze perioadele îndelungate de muncă și contribuțiile semnificative aduse la sistemul de pensii.

„Mai mult de 3 milioane de pensionari vor beneficia de aceste creșteri, datorită punctelor de stabilitate. Cei care au cotizat peste 40 de ani vor vedea creșteri de peste 80-90%. Mulți pensionari care în prezent primesc indemnizație socială vor ieși din această zonă”, a spus, printre altele, șeful Casei de Pensii.

Mai multe amănunte AICI. 

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90