pizzeria sapori  930 122

casa de pensii

Modificări importante! Schimbare semnificativă la sistemul de pensii

Modificări importante! Schimbare semnificativă la sistemul de pensii

Citiți și: Investigație de amploare, suspiciuni grave: pensionari păcăliți!

Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a oferit recent noi detalii cu privire la pensiile pe care românii le vor primi începând cu luna septembrie.

Conform noii legi a pensiilor, pensionarii din România vor beneficia de pensii recalculate, aducând schimbări semnificative pentru mulți dintre ei.

Citiți și: Anunțul momentului! Asta se întâmplă cu pensiile în luna iunie

Începând cu 1 septembrie, toate pensiile vor fi recalculate conform noilor reglementări introduse de legea pensiilor.

Această recalculare este menită să asigure o distribuție mai echitabilă și să recunoască în mod corect contribuțiile fiecărui pensionar de-a lungul anilor de muncă.

Modificări importante! Schimbare semnificativă la sistemul de pensii

Daniel Baciu a subliniat că pensionarii cu un stagiu de cotizare contributiv mai mare de 25 de ani vor beneficia de creșteri substanțiale ale pensiilor.

Aceasta este o măsură menită să recompenseze perioadele îndelungate de muncă și contribuțiile semnificative aduse la sistemul de pensii.

„Mai mult de 3 milioane de pensionari vor beneficia de aceste creșteri, datorită punctelor de stabilitate. Cei care au cotizat peste 40 de ani vor vedea creșteri de peste 80-90%. Mulți pensionari care în prezent primesc indemnizație socială vor ieși din această zonă”, a spus, printre altele, șeful Casei de Pensii.

Mai multe amănunte AICI. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90