NOR CURIER 930X122

club

EXCLUSIV! CLUBUL VIP ROOM DIN PITEȘTI, SCOS LA VÂNZARE

De câteva zile încoace pe pagina de socializare a clubului VIP ROOM este postat un mesaj care le-a ridicat un mare semn de întrebare clienților fideli. „Ne pare rău. Am închis”, așa sună mesajul, scris în limba engleză. Pornind de la mesajul cu pricina, am întrebat în stânga și în dreapta, dorind să aflăm ce se întâmplă cu cel mai extravagant club de noapte din Pitești. Am aflat.

Citiți și: O importantă bancă, vândută! Ce se întâmplă cu angajații și clienții

Surse bine informate precizează pentru publicația noastră că VIP ROOM a fost scos la vânzare. Clubul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu urmează să fie cumpărat de un alt proprietar. Conform acelorași surse, sunt scoase la vânzare și instalațiile de sonorizare, instalații care au contribuit și ele la atmosfera incendiară din fiecare weekend și nu numai.

De-a lungul anilor VIP ROOM a găzduit numeroase concerte, party-uri, baluri ale bobocilor și spectacole de strip-tease. Rămâne de văzut dacă viitorul nou proprietar va păstra sau va schimba destinația spațiului. (Foto: Facebook VIP ROOM Pitești)

Citiți și: Amendă uriașă pentru cei care fac asta!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90