930×122 CAPRA 5

club hush

MAGIE ÎN CLUB HUSH! VEZI CE A IEȘIT DINTR-UN TABLOU!

Magicianul Robert Tudor a făcut senzație aseară în Club Hush din Pitești.

Citiți și: Magicianul Robert Tudor, la un pas să fie jefuit de alt român, la Madrid

„Cu puterea minţii” Robert a distrat, a incitat şi a răspândit bucurie. Spectatorii au avut, la rândul lor, un rol important, participând activ la un show care te lasă cu gura căscată. Trucurile cu cărţi sau apariţia şi dispariţia de obiecte au provocat ropote de aplauze și strigăte de admirație și uimire.

Cu dedicație pentru actorul de stand up comedy Mihai Bobonete, care îi este prieten, Robert Tudor a prezentat în Club Hush un număr de magie special.

Citiți și: CONCERT ÎN CLUB HUSH PENTRU CORINA MARIA

Dintr-un tablou magicianul a scos un… porumbel viu! Momentul a fost filmat și postat ulterior de Robert Tudor pe Facebook, sub titlul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Vă invităm să-l vedeți și dumneavoastră accesând linkul următor: https://www.facebook.com/pages/Magicianul-Robert-Tudor/128802483839244?fref=ts.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90