930 x122 grota rece

magic events

MAGIC PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȚE! STRIPTEASE MASCULIN DE ZIUA FEMEII!

Restaurantul Magic Events, locul în care eleganţa, luxul şi rafinamentul sunt la ele acasă, a pregătit pentru 8 Martie, de Ziua Femeii, un program cu totul și cu totul special pentru doamne şi domnişoare.

Citiți și: Eveniment spectaculos pentru locuitorii din Bradu! Primarul le pregătește ceva

În program: recitaluri de excepție Fuego, Nistor Family Band şi Haiducii și un număr de striptease masculin.

În plus, Magic Events propune pentru 8 Martie un meniu ales pe sprânceană, la doar 119,90 de lei de persoană: coşuleţe cu salată de brânză, ruladă de caşcaval cu kiwi, nufăr de castravete, pui shanghai, ruladă de pui cu legume, piept de pui la grătar, ceafă de porc la grătar şi o mulţime de alte bunătăţi. Petrecerea va începe la ora 19. Rezervările se fac pe bază de avans la restaurantul Magic Events, din cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Bradu. Dan Stroe: ”La mulți ani doamnelor!”

Pentru orice informaţie de care aveţi nevoie nu ezitaţi să sunaţi la numărul de telefon 0723.646.404 sau 0742.984.519. Magic Events vă așteaptă cu drag în saloanele sale atent decorate, cu picturi murale cu foiţă de aur, care conferă spațiului o notă extrem de elegantă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3