New Profesional Consult 930 x 122

sunrise beach events

MENIU DE NUNTĂ BLACK FRIDAY!

Meniu de nuntă Black Friday! Resortul Sunrise Beach Events din Budeasa – Argeș a pregătit o ofertă specială pentru mirii anului 2018.

Citiți și: NUNȚI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Echipa Sunrise Events vă pune la dispoziţie în perioada de Black Friday pachete promoţionale pentru toată gama de meniuri. “Ca să vă apropiem şi mai mult de noi, vrem să profităm de ziua Black Friday şi să vă prezentăm oferta lunii noiembrie. Viitorii miri care vor suna în această lună pentru a-şi rezerva data nunţii/căsătoriei civile/botezului vor beneficia de o reducere de 10% pentru toată gama de meniuri şi servicii.

Oferta este valabilă doar pentru luna noiembrie! Fiecare pachet este creat după nevoile şi dorințele dumneavoastră”, transmit reprezentanții resortului.

Citiți și: RESORTUL SUNRISE ÎȘI MĂREȘTE ECHIPA

Un eveniment important din viața ta merită un meniu cu adevărat special şi un preţ la fel de special, iar dacă ții cont de această ofertă vei reuși să ai parte de o seară memorabilă fără să îți depășești bugetul propus.

În acest moment, reducerile de prețuri ale ofertanţilor sunt reunite doar la târgurile de profil organizate periodic, însă pentru cei care vor să evite aglomeraţia sau pentru cei care nu mai au timpul necesar să aştepte următorul târg resortul Sunrise Beach Events reprezintă cea mai bună opţiune.

Alege să nu faci compromisuri legate de organizarea nunţii tale şi sună acum pentru a-ţi rezerva data evenimentului perfect, profitând de reducerile Black Friday prezentate de echipa Sunrise Beach Events! Mai multe detalii, pe Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90