Posada 930 x 122

nunta

BUDEASA: CU SKIJET-UL LA NUNTĂ!

Dorești ca măcar o dată în viață să fii prințesă? Visezi ca nunta ta să aibă loc într-un cadru superb, de basm, în aer liber? Un apus de soare, doi tineri frumoși, o cununie romantică, pe ponton, înconjurați de natură și apă? Este nunta ta: visurile tale, speranțele tale, stilul tău, toate combinate într-un eveniment spectaculos!

Citiți și: NUNȚI ȘI BOTEZURI 2018 – OFERTE SPECIALE ÎN ARGEȘ

Vrei să te relaxezi și să te simți bine cu oamenii pe care îi iubești și pe care i-ai ales să-ți fie alături în această zi specială? Alege din timp pentru anul 2018 Sunrise Beach Resort de pe malul lacului Budeasa din Argeș!

Resortul Sunrise Events vă pune la dispoziţie câteva date libere pentru viitorul nou sezon de nunţi şi evenimente 2018, deci nu ezitaţi să vă rezervaţi din timp data pentru evenimentul dumneavoastră.

Citiți și: NUNŢI DE AUR ŞI DIAMANT ÎN PITEŞTI

Cortul are o capacitate de 400- 550 de locuri și este dotat cu un sistem de iluminat ambiental, cu sistem de sonorizare performant și cu mașină de fum greu cu gheață carbonică. Personalul nu taxează pentru amenajarea salonului. Salonul recent renovat este ca o sală de bal, cu mese rotunde, cu vedere spre piscina din exteriorul resortului, cu aranjamente florale pentru fiecare masă şi cu un ring de dans imens, toate armonizându-se într-o atmosferă feerică.

Meniul este unul bogat şi variat, cu preparate din bucătaria tradiţional românească, dar şi cu specialităţi internaţionale, pregătite cu mare măiestrie de către chefi iscusiţi împreună cu echipa restaurantului.

Pontonul, aflat pe malul lacului Budeasa, este locul ideal pentru organizarea cununiei civile sau religioase, completând atmosfera de vis a resortului. Acesta are o suprafață de 600 de mp și o capacitate de 400-500 de persoane. Pentru a întregi atmosfera de vis, vă veți putea surprinde plăcut invitații sosind la nunta dumneavoastră pe apă, cu o şalupă, cu o barcă sau un skijet.

Mai multe detalii, pe Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

Comdata 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066