930 x122 grota rece

sunrise beach events

RESORTUL SUNRISE ÎȘI MĂREȘTE ECHIPA

Resortul Sunrise îşi măreşte echipa. Odată cu începerea sezonului estival, la resortul Sunrise Beach Events se fac angajări. Sunrise angajează: bucătar, ajutor de bucătar, ospătari, barman, ajutor de barman şi picol.

Citiți și: NUNȚI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Pachetul salarial este unul motivant, precizează angajatorul (click pe imagine pentru mărire):

Resortul Sunrise Beach Events, situat în comuna Budeasa, la doar 15 minute de centrul orașului Pitești, vă pune la dispozițe un elegant și rafinat cort de nunți și evenimente, un ponton imens (pe care vă puteți face căsătoria civilă, ziua onomastică sau pe care puteți organiza o petrecere privată) şi cea mai mare piscină din judeţul Argeş.

Citiți și: (VIDEO) UIMITOARE PETRECERI LA SUNRISE

Resortul nostru se remarcă prin profesionalismul serviciilor. De aceea se acordă multă atenţie în formarea echipei, care contribuie în mare măsură la menţinerea standardului de calitate.

Pentru relaţii suplimentare, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0744.374.050 sau trimiteţi CV-ul dumneavoastră la adresa @sunrise.events.ag. Vă aşteptăm în echipa noastră!”, precizează proprietarul resortului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90