OFERTĂ ALL INCLUSIVE: NUNTĂ DE VIS LA SUNRISE | ePitesti
Nisan 930 x 122

all inclusive

OFERTĂ ALL INCLUSIVE: NUNTĂ DE VIS LA SUNRISE

Ofertă all inclusive. Nuntă de vis la Sunrise. Salonul Sunrise Events din Budeasa – Argeș este locul perfect pentru evenimente de neuitat. Recent amenajat, cu o suprafață de 650 de mp, salonul poate găzdui între 400 şi 550 de persoane.

Citiți și: MENIU DE NUNTĂ BLACK FRIDAY!

Echipa Sunrise vă prezintă una dintre cele nai bune oferte de meniuri pentru nuntă: oferta specială all inclusive, de 160 de lei de persoană.

Acest resort elegant, aflat în mijlocul naturii, vine la pachet cu servicii de 5 stele, decorul, meniul și servirea fiind asigurate de o echipă de profesioniști, cu experiență în domeniu. Bonus pentru miri!

Citiți și: NUNŢI DE AUR ŞI DIAMANT ÎN PITEŞTI

În fața cortului și în jurul lui, peisajele sunt pline de culoare. Poze pentru Save the Date? Le puteți face aici! Sedința foto de după cununia religioasă? Tot aici! Chiar și sesiunea foto Trash the Dress se poate organiza în parcul resortului, lângă piscină sau chiar pe ponton.

Resortul Sunrise Events este locul în care profesionalismul se îmbină cu buna dispoziţie. “Presiunea contratimp şi agitația le vom prelua noi, pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de petrecere! Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții resortului.

Mai multe detalii puteți găsi pe Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066