SMART KIDS 930X122

all inclusive

OFERTĂ ALL INCLUSIVE: NUNTĂ DE VIS LA SUNRISE

Ofertă all inclusive. Nuntă de vis la Sunrise. Salonul Sunrise Events din Budeasa – Argeș este locul perfect pentru evenimente de neuitat. Recent amenajat, cu o suprafață de 650 de mp, salonul poate găzdui între 400 şi 550 de persoane.

Citiți și: De la nuntă, de urgență la spital! Mesean lovit brutal cu ciocanul în cap

Echipa Sunrise vă prezintă una dintre cele nai bune oferte de meniuri pentru nuntă: oferta specială all inclusive, de 160 de lei de persoană.

Acest resort elegant, aflat în mijlocul naturii, vine la pachet cu servicii de 5 stele, decorul, meniul și servirea fiind asigurate de o echipă de profesioniști, cu experiență în domeniu. Bonus pentru miri!

Citiți și: Scandal uriaș la nuntă! Socrul mic, snopit în bătaie de un nuntaș

În fața cortului și în jurul lui, peisajele sunt pline de culoare. Poze pentru Save the Date? Le puteți face aici! Sedința foto de după cununia religioasă? Tot aici! Chiar și sesiunea foto Trash the Dress se poate organiza în parcul resortului, lângă piscină sau chiar pe ponton.

Resortul Sunrise Events este locul în care profesionalismul se îmbină cu buna dispoziţie. “Presiunea contratimp şi agitația le vom prelua noi, pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de petrecere! Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții resortului.

Mai multe detalii puteți găsi pe Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90