930 x122 grota rece

amenzi

ARGEȘ: NUNȚI CU 100 DE MESENI ȘI ZERO AMENZI. CUM SE FENTEAZĂ LEGEA ÎN PANDEMIE

Argeșul a bubuit iei în raportări: 129 de noi infectări în 24 de ore, iar cifrele vin după multe alte raportări în care ne-am remarcat cu peste 100 de noi îmbolnăviri zilnic.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Mai îngrijorătoare decât boala în sine este seninătatea cu care unii privesc fenomenul și preocuparea de a fenta legea, mai mare decât cea de a se proteja și de a-i proteja pe alții.

Chefuri care fentează legea 

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

În ciuda restricţiilor stării de alertă care cer ca la evenimentele private organizate în spaţii închise să participe maximum 20 de persoane, în Argeș nunțile merg mai departe cu buluc de lume.

În loc de un cort pentru 100 de persoane, organizarorii închiriază cinci mai mici, de la firme diferite.

„Inclusiv în Pitești sunt astfel de situații”, a precizat, pentru ePitesti.ro, prefectul de Argeș , Emanuel Soare, care explică și de ce nu se pot aplica amenzi în astfel de situații: pentru că evenimentele de acest gen sunt organizate la limita legii.

„Deocamdată, nu avem ce să le facem. Trebuie să fim şi noi la fel de inventivi”, a explicat, pentru ePitești.ro, prefectul de Argeş, Emanuel  Soare.

Sursă foto: lajumate.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3