930 x122 grota rece

sunrise beach events

NUNȚI ȘI BOTEZURI 2018 – OFERTE SPECIALE ÎN ARGEȘ

Sunrise Events din Budeasa-Argeș vă oferă pentru anul 2018 o nouă dimensiune a luxului și a serviciilor de calitate.

Citiți și: NUNȚI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Resortul Sunrise Beach Events vă pune la dispoziție, pentru evenimentele personale importante din viața dumneavoastră, un salon ultramodern. Un spațiu exotic și multifuncțional, situat în apropierea Piteștiului, poziționat chiar pe malul lacului Budeasa.

Salonul este perfect adaptabil oricărui tip de ceremonie sau festivitate. Veți beneficia de ballroom-uri spațioase, de pachete opționale și de consultanță de specialitate, oferită pe tot parcursul desfășurarii evenimentului. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, în care detaliile și serviciile fac diferența, ideal pentru evenimentul dumneavoastră.

Citiți și: RESORTUL SUNRISE ÎȘI MĂREȘTE ECHIPA

Evenimente private, nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, conferințe, lansări de produse, evenimente mondene, expoziții, concerte live, degustări de vinuri – toate fi organizate din timp și cu succes, în cele mai mici detalii și în cele mai bune condiții.

Pe pagina oficială de Facebook Sunrise Events puteţi găsi ofertele speciale pentru anul 2018: meniuri pentru nuntă, cununie și botez. Sunrise îți oferă cele mai bune prețuri, pentru orice tip de petrecere. Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3