930×122 CAPRA 5

Elena si Cosmin

ELENA ŞI COSMIN, NUNTĂ DE POVESTE LA ,,POFTIŢI DE VĂ IUBIŢI’’

Am anticipat bine: Elena şi Cosmin Niculcea, cei doi tineri cu dizabilități din Pitești, au avut parte de o nuntă de poveste grație echipei de la emisiunea „Poftiți de vă iubiți” de pe Antena 1.

Citiți și: Argeș. Era să fie sfâșiat de urs lângă un Restaurant vestit! Video

Dis-de-dimineaţă Elena a mers la coafor şi la machiaj, iar Cosmin a fost bărbierit. Mai apoi cei doi, împreună cu muzicanții tocmiți special pentru eveniment, au mers la naşii lor. Aceștia sunt doi oameni cu suflet mare, care au un restaurant în Pitești şi care au acceptat pe loc și cu toată dragostea invitația lui Nea Marin de a deveni nași pentru fericitul cuplu.

Cununia religioasă a avut loc la biserica „Sfântul Gheorghe” din centrul Piteştiului. Elena a venit la biserică într-o caleaşcă, iar Cosmin într-o limuzină.

Citiți și: Piteşti: Femeie luată cu ambulanţa de la nuntă

La nuntă, găzduită de un cunoscut restaurant din Pitești, coregrafia pentru dansul mirilor a fost una simplă, concepută de Edi Stancu în aşa fel încât mirii să o poată executa. De meniuri s-a ocupat nimeni altul decât chef Florin Dumitrescu, iar printre cei care au servit la masă s-au numărat vedetele CRBL (originar din Pitești), Diana Munteanu, Rona Hartner, Speak şi, cum altfel?, inepuizabilul Nea Marin.

Pe chipul Elenei şi al lui Cosmin s-a citit toată seara o mare emoţie. Le urăm și noi Casă de piatră! și felicităm echipa lui Nea Marin pentru încă un demers de toată lauda, dus cu bine la capăt.

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/doi-tineri-cu-dizabilitati-din-pitesti-nunta-la-poftiti-de-va-iubiti/. (Foto: Facebook Poftiţi de vă iubiţi și captură video Antena 1)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3