930 x122 grota rece

budeasa

VAMA VA CONCERTA ÎN BUDEASA LA FOLK IN FESTIVAL

În weekend-ul 26-28 iunie 2020, pe plaja lacului Budeasa (județul Argeș) va avea loc cea de a doua ediție a Folk In Festival.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Capul de afiș al ediției din acest an va fi Vama, trupa lui Tudor Chirilă.

Până la această oră, și-au mai anunțat participarea Pasărea Rock, Florin Thomits, Marius Matache și Daniel Iancu.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

“La fel ca în ediția de anul trecut, Folk In 2020 va fi un maraton de muzică bună, încheiat cu after party-uri la foc de tabără. Vom veni cu delicatese românești sfârâite la grătar (sau asezonate la ceaun) și, firește, vom da guler de spumă berii. Ne distrăm liberi, ca-n studenție, stăm la cort, ne jucăm, ne lăsăm răsfățați de razele soarelui văratic și trăim clipa!”, anunță organizatorii.

Programul exact al concertelor urmează să fie stabilit. AICI, detalii despre achiziționarea de abonamente pentru festival.

Organizat de Primăria Budeasa, Folk In Festival s-a bucurat de succes anul trecut. La prima sa ediție, festivalul i-a avut ca invitați pe Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Emeric Imre, Mihai Mărgineanu și Zoia Alecu. (Sursă foto: Facebook)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90