930 x122 grota rece

ana maria diana vlasceanu

A DEFILAT PE O PLOAIE TORENȚIALĂ!

Ana-Maria Diana Vlăsceanu surprinde plăcut de fiecare dată cu apariţiile sale sexy şi seducătoare. Ea a avut parte recent de o prezentare de modă mai puțin obișnuită. Fotomodelul a defilat prin… ploaie.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

,,Am participat la prezentarea colecţiei „Tridimensional” a Ralucăi Martinescu. A fost o prezentare în aer liber, cu mulţi designeri aflaţi la început de drum în această carieră. Deşi era o vreme mohorâtă, cu toţii am sperat să nu plouă. La un moment dat ne-am dus în vestiare ca să ne schimbăm, iar când am ieşit afară am constatat că a început să plouă torenţial. Am defilat prin ploaie cu capul sus şi cu atitudinea cerută, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat! A trebuit să avem grijă să nu alunecăm, însă totul a ieşit perfect. Ba chiar aș spune că aş repeta oricând experienţa, mai ales că spectatorii nu au plecat: au ales să stea în ploaie, cu umbrele sau fără, până la sfârşit.’’, povestește Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Amintim că frumoasa piteșteancă este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din Bucureşti. (Foto: Facebook Diana Vlăsceanu)

Citiți și: Cod galben în Argeș. Pericolul de inundații, viituri și torenți continuă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90