930 x122 grota rece

campulung

O MUSCELEANCĂ, CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE DIN BALCANI

Diana Ioana Vasiloiu are 25 de ani și este din Câmpulung-Muscel. A absolvit Universitatea „Nicolae Titulescu” din București, cu specializarea Relații Internaționale și Studii Europene.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

În 2005 a câștigat titlul de Miss Argeș. Patru ani mai târziu, în 2009, a obținut și titlul de Miss Italia nel Mondo faza pe Balcani, titlu pe care îl consideră ca fiind cea mai mare realizare a ei. Ulterior a participat în Veneția și la etapa mondială a Miss Italia nel Mondo.

Deși a lucrat într-un domeniu dur, Ioana a rămas o fire romantică: „M-am născut în cel mai frumos oraș: Câmpulung-Muscel. Copilăria mea a fost plină de jocuri, iubire și afecțiune. Iubire și afecțiune în special din partea bunicilor, la care îmi petreceam toate vacanțele. În momentele de tristețe îmi amintesc cu drag de anii copilăriei, ani care pentru mine au fost cei mai frumoși, și imediat îmi apare zâmbetul pe buze.” (Foto: Facebook Diana Ioana Vasiloiu)

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!


555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3