930 x122 grota rece

bianca ionescu

VA FACE SENZAȚIE ȘI ÎN BUCUREȘTI! POATE LA TV! VEZI SUPER GALERIE FOTO!

A trecut de la roşcat la o nuanţă închisă de blond, nuanță care îi pune mult mai bine în evidenţă ochii albaştri. Argeșeanca Bianca Ionescu, despre ea vorbim, este pe zi ce trece tot mai frumoasă. În curând va face senzație și în București.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Bianca, fotomodel la o cunoscută agenție din Pitești, va pleca peste câteva săptămâni în Capitală, acolo unde va începe cursurile ca studentă. Absolventă a Liceului Teoretic ,,Ion Mihalache’’ din orașul Topoloveni, Bianca Ionescu va studia din octombrie la Universitatea București, la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării. Având în vedere și oportunitățile care există pe piața mass-media din București, mult mai consistente decât în provincie, este posibil ca Bianca Ionescu să devină cu timpul un nume în presa centrală. Probabil i s-ar potrivi foarte bine o carieră în televiziune. De ce nu? Suntem convinși că ar da excelent pe „sticlă”. Îi dorim baftă încă de pe acum și promitem că vom sta pe mai departe cu ochii pe ea chiar dacă va pleca în Capitală.

Puteți citi aici primul interviu pe care Bianca Ionescu l-a acordat pentru ePitești: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/frumoasa-si-delicata-e-debutanta-lumea-modei/. (Foto: Facebook Bianca Maria Ionescu)

Citiți și: Un fost președinte al României, internat de urgență!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90