NOR CURIER 930X122

Ionut Glont

UN PITEȘTEAN ESTE BUN PRIETEN CU SIMONA HALEP!

Ionuţ Glont, patronul mai multor firme din Piteşti, printre care şi VIP ROOM, clubul în care tinerii petrec la fiecare sfârşit de săptămână, a asistat la meciul pe care buna sa prietenă, Simona Halep, l-a jucat ieri. Simona s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale BRD Bucharest Open, după o victorie clară, 6-0, 6-4, în fața olandezei Indy de Vroome.

Citiți și: Se încinge atmosfera la Pitești Arena!

,,Simona este una dintre cele mai divine persoane pe care le cunosc! Pot afirma cu mâna pe inimă că este un copil deosebit, cu o modestie ieşită din comun, un om care a muncit mult pentru a ajunge la nivelul la care cu toţii o vedem azi. Este în mod cert o învingătoare!’’, spune Ionuţ, care nu a ratat ocazia să se fotografieze cu marea campioană.

El aşteaptă cu nerăbdare să urmărească finala, care va avea loc duminică, alături de un alt bun prieten de-al său, Marcel Pavel.

Citiți și: EXCLUSIV. Mutare spectaculoasă! Afaceriști piteșteni, investiție într-o perlă de 5 milioane €

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90