Donaris 930 x 122

dâmbovicioara

Argeș. Sfârșit tragic: Profesoară de 34 de ani găsită decedată în casa părinților

Sfârșit tragic: Profesoară de 34 de ani găsită decedată în casa părinților

Update

Conform stirilekanald.ro, ea este profesoara din Câmpulung, care a murit în casa părinților săi! Mădălina B. avea 34 de ani.

Mădălina E. B. și-a pierdut viața chiar în ziua de Crăciun. Ea a fost găsită moartă în cadă de părinții săi, care o așteptau la masa de Crăciun.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Știrea inițială

Nenorocire într-o familie din Argeș! A murit la doar 34 ani!

Poliția Argeș a emis o informare oficială în urma unor informații apărute în spațiul public, referitoare la decesul unei femei în comuna Dâmbovicioara, în seara zilei de 24 decembrie.

Citiți și: Argeș. Fetița dispărută, acum!

Conform raportului Poliției, în seara respectivă, autoritățile au fost alertate prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre o femeie găsită inconștientă în baia locuinței sale.

Licitație crucială în Argeș. Se va decide

Membrii familiei femeii au fost cei care au descoperit-o și au alertat serviciile de urgență.

Un echipaj medical, împreună cu polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Rucăr, s-au deplasat imediat la fața locului.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical nu au reușit să salveze viața femeii, în vârstă de 34 de ani, fiind declarat decesul acesteia.

Polițiștii de la Investigații Criminale ai Poliției Municipiului Câmpulung au preluat cercetările în acest caz.

Deși la examinarea preliminară a corpului nu au fost constatate urme vizibile de violență, autoritățile au deschis un dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal.

O autopsie medico-legală va fi efectuată pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Iată mesajul oficial al IPJ Argeș transmis cu puțin timp în urmă:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu referire la o persoană decedată, pe raza comunei Dâmbovicioara, în seara zilei de 24 decembrie, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În seara zilei de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o femeie a fost găsită de membrii familiei în stare de inconștiență, în baia imobilului din comuna Dâmbovicioara.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat atât un echipaj medical, cât și polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul persoanei în cauză, femeie de 34 de ani.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Femeia nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.”

Nenorocire într-o familie din Argeș! A murit la doar 34 ani!

Sursă foto: Facebook

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90