930×122 CAPRA 5

auto

NOI ACUZAȚII ÎN SCANDALUL DE LA PERMISE: ”COPILUL MEU A FOST UMILIT!”

Noi acuzații în scandalul de la Permise: ”Copilul meu a fost umilit!” În ultima perioadă v-am prezentat reclamațiile pe care un piteștean le formulează la adresa modului în care se desfășoară în Pitești proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere auto.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Tânăra piteșteancă, fiica bărbatului care reclamă, a susținut inițial proba practică pe 31 octombrie 2018, dar a picat examenul. Acuzațiile pe care tatăl piteștencei le-a adus după acest episod le puteți afla AICI.

Fiica piteșteanului a susținut pentru a doua oară proba practică la începutul lunii decembrie. Tânăra nu a fost declarată ”admisă”. A primit peste 50 de puncte de penalizare. Dacă atunci când a susținut pentru prima dată proba practică tânăra ar fi fost nedreptățită, la a doua încercare ar fi fost umilită, susține tatăl acesteia.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Umilirea și bătaia de joc sunt motivele pentru care piteșteanul s-a hotărât să facă publică situația. ”Copilul meu a fost umilit! Cum se poate comporta cineva așa?” – se declară revoltat tatăl candidatei.

În următoarea perioadă vă vom prezenta detalii despre a doua experiență pe care piteșteanca a avut-o la susținerea probei practice pentru obținerea permisului. De asemenea, vom face publice și imaginile pe care bărbatul ni le-a pus, și de această dată, la dispoziție.

Reacția șefului de la Permise Argeș, Emil Angheloiu, în acest scandal o puteți afla AICI. Va urma. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3