SPALATORIE MURAY  930×122

auto

NOI ACUZAȚII ÎN SCANDALUL DE LA PERMISE: ”COPILUL MEU A FOST UMILIT!”

Noi acuzații în scandalul de la Permise: ”Copilul meu a fost umilit!” În ultima perioadă v-am prezentat reclamațiile pe care un piteștean le formulează la adresa modului în care se desfășoară în Pitești proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere auto.

Citiți și: O nouă șansă pentru recuperarea taxei auto!

Tânăra piteșteancă, fiica bărbatului care reclamă, a susținut inițial proba practică pe 31 octombrie 2018, dar a picat examenul. Acuzațiile pe care tatăl piteștencei le-a adus după acest episod le puteți afla AICI.

Fiica piteșteanului a susținut pentru a doua oară proba practică la începutul lunii decembrie. Tânăra nu a fost declarată ”admisă”. A primit peste 50 de puncte de penalizare. Dacă atunci când a susținut pentru prima dată proba practică tânăra ar fi fost nedreptățită, la a doua încercare ar fi fost umilită, susține tatăl acesteia.

Citiți și: Examen la „Brătianu”. Peste 80 de elevi din Argeş se pregătesc să devină medici

Umilirea și bătaia de joc sunt motivele pentru care piteșteanul s-a hotărât să facă publică situația. ”Copilul meu a fost umilit! Cum se poate comporta cineva așa?” – se declară revoltat tatăl candidatei.

În următoarea perioadă vă vom prezenta detalii despre a doua experiență pe care piteșteanca a avut-o la susținerea probei practice pentru obținerea permisului. De asemenea, vom face publice și imaginile pe care bărbatul ni le-a pus, și de această dată, la dispoziție.

Reacția șefului de la Permise Argeș, Emil Angheloiu, în acest scandal o puteți afla AICI. Va urma. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3