930×122 CAPRA 5

constructii

Noile vouchere de 4000 de lei: Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Noile vouchere de 4000 de lei: Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Citiți și: Apar trei tipuri noi de vouchere pentru români!

MInistrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş a anunţat că sunt în pregătire noi vouchere de care ar putea beneficia familiile care au peste cinci copii, persoanele care nu pot munci sau cele vârstnice care trăiesc fără niciun sprijin.

Conform Realitatea.net, voucherul ar putea fi folosit pentru renovarea casei sau schimbarea unor electrocasnice precum frigiderul, aragazul sau maşina de spălat.

Citiți și: Vouchere de 1.900 de euro în 2024! 

Practic, vor fi două tipuri de vouchere: unul pentru condiţiile de locuire, de reparare a locuinţelor, cu o valoare de 4.000 lei, și unul pentru echipamentele electrocasnice în valoare tot de 4.000 de lei.

Va exista şi un pachet de ajutoare pentru persoanele vârstnice, dar nu a fost stabilit deocamdată cuantumul care va fi pentru fiecare beneficiar în parte

Detalii, AICI – Noi vouchere de care vor beneficia aproape 220.000 de români. Ce sumă pregătește Guvernul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90