930X122 MAIA

budeasa

Nou la Budeasa: „Poteca Zimbrilor”!

Din dorința de a promova relieful și peisajele de care beneficiază comuna Budeasa, Primăria a acceptat provocarea realizării unui traseu de agrement.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii comunei Budeasa

Astfel, în colaborare cu Asociația Zimbrul Carpatin, formată dintr-un grup de voluntari tineri, iubitori de natură și de mișcare ce și-au propus să lege Piteștiul de munte, la pas sau pe bicicletă, a luat naștere traseul “Poteca Zimbrilor”.

Citiți și: Montaj cu tâlc realizat de zeci de copii. O poveste despre nevoi, cutume, susținere și empatie

Primul sector din acest traseu a fost realizat deja în Comuna Budeasa, unde cu ajutorul Primăriei s-a reușit marcarea a 13 kilometri ai acestei poteci de agrement și recreere.

Poteca este marcată cu benzi orizontale alb-roșii, plăcuțe informative si din kilometru în kilometru cu borne care indică distanța parcursă.

Bornele kilometrice au fost montate cu scopul de a ajuta la orientarea în teren, cât și la setarea limitei de kilometri pentru fiecare amator de mișcare în aer liber.

Poteca poate fi parcursă atât pe jos, cât și cu bicicleta, diferența de nivel fiind de 200 metri, iar faptul că în proporție de 90% aceasta se află prin pădure, face ca traseul să asigure un confort termic sporit atât vara, cât și iarna!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570×90 MAIA