EcoMoto 930×122

budeasa

Nou la Budeasa: „Poteca Zimbrilor”!

Din dorința de a promova relieful și peisajele de care beneficiază comuna Budeasa, Primăria a acceptat provocarea realizării unui traseu de agrement.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Astfel, în colaborare cu Asociația Zimbrul Carpatin, formată dintr-un grup de voluntari tineri, iubitori de natură și de mișcare ce și-au propus să lege Piteștiul de munte, la pas sau pe bicicletă, a luat naștere traseul “Poteca Zimbrilor”.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Primul sector din acest traseu a fost realizat deja în Comuna Budeasa, unde cu ajutorul Primăriei s-a reușit marcarea a 13 kilometri ai acestei poteci de agrement și recreere.

Poteca este marcată cu benzi orizontale alb-roșii, plăcuțe informative si din kilometru în kilometru cu borne care indică distanța parcursă.

Bornele kilometrice au fost montate cu scopul de a ajuta la orientarea în teren, cât și la setarea limitei de kilometri pentru fiecare amator de mișcare în aer liber.

Poteca poate fi parcursă atât pe jos, cât și cu bicicleta, diferența de nivel fiind de 200 metri, iar faptul că în proporție de 90% aceasta se află prin pădure, face ca traseul să asigure un confort termic sporit atât vara, cât și iarna!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • iliescu spune:

    Ar fi ideal daca ati publica si traseul.

  • Marinescu Florin spune:

    De unde incepe traseul?
    Se poate merge pe el acum?

  • Maria spune:

    Pacat ca nu avem și noi o ….. asociație … ceva care sa promoveze mersul cu bicicleta…

  • Alex spune:

    Avem. Bhealty. A tot organizat in anii trecuti ture deschise publicului larg prin zonele apropiate orasului.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90