930×122 CAPRA 5

dacia

Noutate absolută de la Dacia!

Noutate absolută de la Dacia!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dacia a început deja să lucreze la viitoarea generație a modelului de clasă B Sandero, atât la design, cât și la soluțiile tehnice pe care le va adopta sub capotă, inclusiv la propulsia electrică.

Denis le Vot, CEO al mărcii Dacia, a anunțat primele caracteristici ale primului automobil Dacia construit într-o uzină proprie, arată Profit.ro.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Denis le Vot a confirmat pentru publicația britanică Autocar faptul că Sandero 4 va avea și motorizare electrică.

Șeful mărcii Dacia a făcut însă de această dată câteva mărturisiri referitoare la trăsăturile primului model electric al Dacia care va fi construit într-o uzină a companiei.

Noutate absolută de la Dacia!

După cum spune Denis le Vot, Sandero 4 va fi produs în Maroc și va fi în continuare la fel de accesibil cum este și generația actuală.

Pentru varianta cu motor electric, pentru a putea menține diferența de preț față de concurență, Dacia a luat câteva decizii importante.

Este vorba în primul rând de menținerea unei autonomii medii, apropiate de cea pe care o are Spring în acest moment.

„Vom merge spre o autonomie mai scurtă și pe timp de încărcare mai lung”, a spus le Vot, care a argumentat cu faptul că mașina trebuie să fie „ieftină pentru clienți”.

Chiar și așa, Sandero va folosi platforma electrificată CMF-BEV, aceeași (într-o versiune simplificată) care va fi utilizată și pe viitorul Renault R5.

O greutate redusă și o baterie mai mică sunt principalele metode prin care mașina va putea să asigure un preț redus și o autonomie rezonabilă.

Detalii, AICI – ULTIMA ORĂ Primele informații despre Dacia Sandero electric

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90