Donaris 930 x 122

dacia

Noutate absolută la Dacia! Anunț mult așteptat!

Noutate absolută la Dacia! Anunț mult așteptat!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

În anunțul Dacia cu privire la exponatele care vor fi prezente la standul mărcii la Mondial de l`Auto, eveniment care se desfășoară între 17 și 23 octombrie, oficialii mărcii au strecurat și informația conform căreia la stand se va afla „un demonstrator al motorului hybrid 140. Această motorizare își va face apariția în premieră în gama Dacia pe modelul Jogger”, anunță Economica. net.

Conform anunțului, deschiderea comenzilor pentru acest sistem de propulsie „va avea loc la începutul anului 2023, primele livrări urmând să aibă loc în primăvara anului viitor”.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Tot o noutate absolută este și seria limitată „Mat Edition” dedicată clienților modelului Duster. Aceasta va fi disponibilă într-o singură configurație, cu o nuanță de caroserie exclusivă și beneficiind de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic a mărcii Dacia – motorul TCe 150 cuplat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

„Design-ul distinctiv al versiunii Duster «Mat Edition» va sublinia o dată în plus atractivitatea mărcii. Comenzile pentru noua serie limitată vor fi deschise înainte de sfârșitul acestui an”, menționează cei de la Dacia.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3