NOR CURIER 930X122

smartykids

Nu trebuie ratată ocazia! Lecție gratuită de Aritmetică Mentală!

Este GRATIS! Trebuie neapărat să mergeți cu copiii aici

Citiți și: Încredere și performanță! Transformă educația copilului tău

Centrul de pregătire pentru copii – SmartyKids oferă lecție demo gratuită de Aritmetică Mentală la sediul din Mioveni.

Citiți și: SmartyKids: O aventură captivantă spre succes!

 

Aritmetica mentală este o metodă de dezvoltare armonioasă a copilului având la bază tehnica de calcul cu abacul și practicarea calculului oral rapid.

În timpul cursurilor, activitatea creierului se intensifică datorită lucrului simultan al celor două emisfere atunci când calculează, proces extrem de important pentru dezvoltarea copilului.

Lecția gratuită se va ține în data de  14 mai, între orele 11:00 – 12:00, la centrul SmartyKids din Mioveni, de pe Strada Frații Golești, în blocul T6, scara A, apartament 1.

 

Micuții care vin la cursurile SmartyKids ajung în timp la rezultate de-a dreptul impresionante. Un exemplu în acest sens sunt performanțele micuței Amelia, AICI – Copiii care merg la SmartyKids Pitești au performanțe uimitoare! 

Dacă vreți să vă ajutați copilul să învețe matematică în joacă și să-și dezvolte totodată abilitățile, veniți la SmartyKids. Aici, cursurile se vor desfășura sub îndrumarea atentă a profesorilor specializați în predarea cursurilor de Aritmetică Mentală, care folosesc materiale de lucru speciale.

 

Reamintim că, în Pitești, SmartyKids are sediul pe bulevardul Libertății.

Pentru înscrieri, precum şi orice alte detalii, puteți folosi următoarele date de contact:

Tel. 0769.053.396 – Dana

Facebook SmartyKids Mioveni

E-mail: mioveni@smarty-kids.ro

www.smarty-kids.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90