930 x122 grota rece

act sexual

O minoră de 14 ani l-a „înfundat” pe un tânăr, după o partidă de sex la un hotel din Piteşti

O minoră de 14 ani, din Piteşti, şi un tânăr de 24 de ani au fost audiaţi de poliţişti, după ce puştoaica a dispărut de acasă, iar mama acesteia i-a sesizat pe oamenii legii.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

S-a aflat despre cei doi că s-au cunoscut pe Facebook, apoi şi-au dat întâlnire şi au mers la un hotel, unde au întreţinut raporturi sexuale. Poate că acesta ar fi rămas micul lor secret, dacă bărbatul nu s-ar fi încăpăţânat să petreacă mai mult timp alături de minoră.

Astfel, la solicitarea mamei de a o aduce pe fiică înapoi acasă, bărbatul a refuzat şi i-ar fi transmis că va veni în următoarea zi, iar din acest motiv femeia a depus plângere la Poliţie. După ce puştoaica a revenit la domiciliu, cercetările au continuat.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu fata care a fugit de acasă

„Din verificări, s-a stabilit că în ziua de 21 mai a.c., bărbatul a întreținut raporturi sexuale consimțite cu minora de 14 ani, din Pitești”, a transmis IPJ Argeş.

În baza probatoriului şi a Art. 220 din Codul Penal, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești l-au reținut pe bărbatul de 24 de ani, din Tufeni, județul Olt.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Tânărul riscă acum pedeapsa cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90