New Profesional Consult 930 x 122

minora

Scene scandaloase! Fată de 17 ani, dezbrăcată şi pipăită de ambulanțierul care a venit să o ajute

Scene scandaloase în sistemul sanitar. O femeie din Teleorman acuză un asistent medical de pe ambulanță că ar fi dezbrăcat-o și pipăit-o pe fiica ei de 17 ani de plăcere, atunci când a avut nevoie de ajutor, notează Observatornews.ro.

Citiți și: A pus pe jar familia și autoritățile. Ea plecase cu iubi la mare!

Femeia susţine că asistentul de pe ambulanță nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale, deoarece simptomele copilei nu necesitau această procedură.

Mama minorei a depus plângere împotriva bărbatului, iar polițiștii fac cercetări în acest sens.

Citiți și: Pitești. Băiat de 19 ani a „jucat în picioare” o fată de 16 ani, într-un centru comercial

„La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.12 Poliție Rurală Zimnicea au fost sesizați de către o femeie din comuna Pietroșani, județul Teleorman, cu privire la faptul că în noaptea de 25 /26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani, ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanțe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate.

În fapt,mama minorei a sesizat că, asistentul medical sosit la fața locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor și ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt”, transmite IPJ Teleorman.

Foto descriptiv: Digi24

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90