Donaris 930 x 122

comert

O NOUĂ DISCOTECĂ ÎN PITEŞTI

O nouă discotecă în Piteşti. În luna noiembrie a anului în curs expiră perioada de cinci ani în care autorităţile locale nu au avut voie să desfăşoare în Parcul Lunca Argeşului activităţi comerciale, conform contractului de finanţare încheiat cu Uniunea Europeană pentru acest obiectiv.

Citiți și: E rost de afaceri în stațiile CFR din Argeș

Din noiembrie, însă, pot fi desfăşurate aici activităţi generatoare de venituri. Astfel, o parte dintre spaţiile din parc va fi scoasă la licitaţie în vederea închirierii de către comercianţi care vor presta servicii de agrement, servicii de alimentaţie publică, etc.

În plus, în parc va fi amenajată, începând de anul viitor, şi o discotecă în aer liber, în zona dinspre Hidroconstrucţia.

Citiți și: Proiectul pentru parcul de agrement din Pitești prinde contur

Cea mai importantă activitate comercială care va fi găzduită de parc chiar în acest an va fi însă Orăşelul Copiilor, organizat aici în premieră începând cu data de 15 decembrie 2017 şi până pe 7 ianuarie 2018.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441