New Profesional Consult 930 x 122

identitate

Obligatoriu în România: Doar așa mai puteți primi bani

Obligatoriu în România: Doar așa mai puteți primi bani

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Legislația din domeniul jocurilor de noroc a fost actualizată zilele acestea, potrivit Modern.ro.

Acesta prevede noi obligații pentru clienții platformelor de gambling, precum obligația de a-și verifica identitatea în termen de 30 de zile de la deschiderea contului, obligație care poartă denumirea de „Know Your Customer” (KYC).

Citiți și: Obligație vitală pentru șoferi!

Atenție! Persoanele care nu au identitatea verificată nu își pot retrage fondurile, tocmai de aceea este important să respectați legislația în vigoare.

Este necesară transmiterea către operator a fotocopiilor unor documente care să certifice că informațiile completate în formularul de înregistrare sunt adevărate. În acest fel, deținătorul platformei de gambling și autoritățile statului vor știi exact cine se află este în spatele unui nume de utilizator.

Dacă noua obligație vă îngrijorează în privința datelor cu caracter personal, trebuie să știți că acestea sunt în siguranță în bazele de date ale operatorilor legali, care sunt protejate de cele mai performante sisteme de securitate cibernetică. În caz contrar, companiile care operează platformele de jocuri de noroc nu ar primi licența din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3