SMART KIDS 930X122

dacia

Oficial! Ce se întâmplă la Dacia din ianuarie 2023!

Oficial! Ce se întâmplă la Dacia din ianuarie 2023!

Citiți și: Dacia a făcut anunțul IMPORTANT! S-a întâmplat!

Dacia a anunțat că în luna ianuarie va da startul comenzilor pentru primul automobil full hibrid construit la Mioveni, Jogger.

Chiar dacă anunțul nu a inclus și primele prețuri, constructorul a publicat prețurile pentru piața din Franța, cea mai mare piață a mărcii Dacia și pentru Germania, ce mai mare piață auto din UE.

Citiți și: Argeșul, pe podiumul economiei naționale!

Dacia Jogger Hybrid 140, versiunea de motorizare echipată cu trei motoare, unul pe benzină de 1.6 litri, și două motoare electrice, va putea fi comandat începând din luna ianuarie, după cum a anunțat producătorul român.

Mașina va avea 140 CP, va putea rula exclusiv electric pe distanțe scurte, în oraș, și va recupera energia la frânare și decelerare, într-o baterie care va alimenta ulterior cele două motoare electrice.

Dacia a anunțat acum și primele prețuri, cele destinate clienților francezi, prețuri care vor fi destul de apropiate și în România, vând în vedere listele de prețuri ale celorlalte modele din gamă.

Astfel, dacă Jogger cu motorizare cucombustie, pe benzină, poate fi comandat în prezent de la 16.990 euro, motorizarea hibrid va putea fi comandată începând de la 24.600 euro. De asemenea, în Germania, Jogger Hybrid a fost anunțat cu un preț de pornire de 23.800 de euro, mai scump cu 7.000 de euro față de versiunea cea mai ieftină a modelului.

În România, motorul ECO-G 100, cel mai accesibil, costă 16.490 euro, cu numai 50 de euro mai puțin decât în Franța. Este de așteptat ca diferența pentru hibrid să fie comparabilă, astfel că anticipăm că prima Dacia hibrid va putea fi cumpărată în România cu aproximativ 24.000 euro.

Mașina va fi eligibilă pentru finanțare prin Programul Rabla, care înseamnă un ecobonus de 3000 de lei, care se adaugă celor oferite în funcție mașinile casate.

Foto interior: Profit.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    Enorm de scumpă pentru o Dacie, chiar daca dispune de tehnologie mai avansată, tot Dacie rămâne…
    La prețul ăsta îți cumperi garsoniera confort 1.

570 X 90 CAPRA 3