930×122 POSADA 5

cnair

OFICIAL: DE MÂINE, INTERZIS ÎN ARGEȘ

Oficial: De mâine, interzis în Argeș. În zilele de 24, 25 și 26 decembrie 2018 vor fi restricții de circulație pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Șoferi, grijă mare la plata rovinietei și a peajului!

Potrivit sursei citate, este vizat sectorul de drum Pitești (ieșirea din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Vestem (intersecția DN 7 cu DN 1).

În zilele respective, în intervalul orar 6-22, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisă.

Citiți și: Atenție, șoferi! Atacuri cibernetice pe www.erovinieta.ro

De asemenea, și în zilele de 31 decembrie 2018 și 1 și 2 ianuarie 2019, tot pe sectorul de drum Pitești (ieșirea din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Vestem (intersecția DN 7 cu DN 1) și tot în intervalul orar 6-22, va fi instituită aceeași restricție rutieră.

Măsura este ca urmare a actului normativ care reglementează circulația rutieră pe drumurile publice în zilele de sărbătoare legală (în cazul de față, Crăciunul și Anul Nou). CNAIR avertizează că încălcarea măsurii este contravenție și se sancționează cu amendă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90