930 x122 grota rece

ora de iarnă

Ora de iarnă 2022: Se mai schimbă ora sau nu?

Revenirea la ora de iarnă se va face duminică, 30 octombrie, atunci când ora 4:00 va deveni ora 3:00.

Citiți și: Este oficial! Ce se întâmplă în această noapte cu ora de iarnă

Trecerea la ora de iarnă 2022 ar putea fi ultima, întrucât Bruxelles-ul ar vrea să se renunțe la datul ceasurilor înainte și înapoi cu o oră, de două ori pe an, notează Romania Tv.

România va trece totuși la ora de iarnă pe 30 octombrie 2022, după echinocțiul de toamnă, și astfel noaptea va deveni mai lungă.

Citiți și: România trece la ora de iarnă

Concret, ziua de 30 octombrie 2022 va avea 25 de ore și nu 24, așa cum se întâmplă în mod normal.

Schimbarea orei a fost un subiect intens dezbătut în ultimii ani, iar țările membre UE ar trebui să decidă dacă vor rămâne definitiv la ora de vară sau la cea de iarnă.

85% dintre locuitorii Europei au spus că sunt de acord, dar cu toate acestea, încă nu s-a luat o decizie definitivă, mai notează sursa citată.

Foto descriptiv: Gorjeanul

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ivan spune:

    Lăsați dracului ora într-un singur fel!

  • emanuel spune:

    Bai nene nu noaptea va fi mai lunga ci va reveni la normal asa cum stiu eu in copilarie cand nu se schimba nici o ora fi-le-ar mama lor a dreq de cand tot o lalaie ba ca o schimba ba ca nu da veni pandemia p masii si razbelu sa speram ca vom scapa

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3