930 x122 grota rece

Gentea

,,Pădurea Trivale, pădure-parc pentru piteșteni!”

,,Pădurea Trivale, pădure-parc pentru piteșteni!”

Citiți și: Semafoarele din Pitești: Sincronizate, dar încă nu inteligente

Edilul a discutat, într-o emisiune realizată de Antena3 Pitești, și despre situația cu Pădurea Trivale. 

Cristian Gentea precizează că acesta este unul dintre cele trei subiecte cu care a fost atacat.

Citiți și: Primarul, furios: NU am dat aviz pentru șantierul care blochează traficul!

Despre celelalte două teme, respectiv stațiile de călători din Pitești și sistemul de semaforizare din oraș, puteți re (citi) AICI și AICI.

Iată ce declară primarul:

,,Atâta minciună, eu n-am pomenit.

Atâta dezinformare. Am ieșit cu legea, am crezut că este suficient.

,,Pădurea Trivale, pădure-parc pentru piteșteni!”

Am adus pe cei de la Direcția Silvică, de la Ocolul Silvic. (…)

Toate administrațiile liberale și USR-iste din țară au ales pădure-parc. (…)

Voi merge pe aceeași idee. Piteștiul, piteștenii au nevoie de pădure-parc.”

Discuția integrală poate fi urmărită AICI:

 

Sursă video: Facebook/Cristian Gentea

555×222 grota rece

Comentarii

7 comentarii

  • Oktavijan spune:

    USR si PNL in PITESTY sunt doua partide parca tipic comuniste

  • tiyi spune:

    Sunt anti psd-ist, dar, nu va inteleg. Ce aveti cu Gentea ? Populatia l-a votat, asta inseamna ca oamenii sunt de acord cu ceea ce face . Punct.

  • Anonim spune:

    @tiyi – Si pe vremea lui Ceausescu il votau toti. Si in democratie opiniile contrare si manifestatiile de protest au rostul lor si sunt legale. Cum naiba esti anti-pesedist sustinand ca nimeni nu mai are voie sa-l contrazica pe primar? Esti pesedist sadea si inca unul d-ala ramas cu mintea in comunism. Ce nu intelegi tu este faptul ca statutul de padure parc permite noi constructii in Trivale. Si nu te pacali singur, constructiile noi nu vor fi pentru comunitate, adica alei reasfaltate, iluminat, locuri de relaxare, etc. Vor fi aprobari din partea primariei ca privatii sa mai defriseze si sa-si faca vile sau restaurante. Nu inteleg cum poti fi atat de orb si de incuiat.

  • Clevetici spune:

    In realitate jocurile mafiei imobiliare din Padurea Trivale s-au facut prin anii 1990 – 2000 pe baza unor legi imprecise privind retrocedarile de paduri:
    – legiuitorii de atunci au lasat „portite” in legi pentru a permite „schimburi de paduri” acolo unde retrocedarile nu erau posibile.

    Asa s-a ajuns ca oameni cu paduri (in acte) la Ratesti sau in alte comune sa primeasca „la schimb” bucati din Padurea Trivale
    si tot asa, sa ceara si sa primeasca drept de defrisare si constructii de vile.

    Acum, prin declararea Padurii Trivale drept „padure-parc” primarul isi pastreaza dreptul de a da niste aprobari (nu de defrisari) de constructii de lemn si alte chestii nepermanente…
    Caci boala primarilor si a baronilor locali (in general) este sa aiba „pix cu putere de semnatura”

  • Anonim spune:

    @Clevetici- Ba implica si defrisare. Fara acea aprobare de la primariei pentru constructia unei „chestii” nepermanente, privatul n-ar avea voie sa defriseze 10% din suprafata detinuta pentru a construi. D-aia statutul de padure parc pune taierile la cheremul primariei, unii vor cere aprobare si numai pentru un cotet, ca sa poata sa valorifice lemnul, ca sa nu mai zic de aia care vor construi terase restaurant „nepermanente”. O mare parte din Trivale e in mare pericol si va fi taiata discret, in timp, cu aprobarile alea.

  • Un simplu pitestean spune:

    Dar laTimisoara si Oradea cum este domnilor useristi ce comentati pe aici ? Este exact ca la noi la Pitesti, adica padure parc.Deci cum ramane dragi comentatori Gica Contra ?

  • Clevetici spune:

    Cand vrei sa te caute afaceristii ca sa le dai aprobari, gasesti argumente cate luna si in stele.
    Nu zic ca USR tine prea mult la pitesteni – si ei joaca Gica Contra ca sa il combata pe Gentea.

    Dar noi, ca pitesteni, stiind ca de la o idee nastrusnica pana la defrisare sunt atatea portite legale, de ce sa alegem „padure-parc”?

    P.S.
    Cand am votat Constitutia acum nu stiu cati ani am citit si articolul despre casatorie bazata pe acordul dintre soti.
    Nu mi-a trecut nicio clipa prin minte ca va veni ziua cand imprecizia din text va fi speculata de „soti” – chiar daca sunt de acelasi sex.
    Acum stam la mana Comisiei UE sau a nu stiu carui tribunal din strainatate care ne va cere sa modificam LEGEA (usor de facut), nu CONSTITUTIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3