930×122 CAPRA 5

radar

Parlamentarii vor să îi scoată pe poliţişti din tufişuri. „Să dispară vânătoarea de amenzi”

Parlamentarii vor să îi scoată pe poliţişti din tufişuri.

Citiți și: Tânăr de 19 ani prins în timp ce rula cu peste 100 km/h pe un mare bulevard din Pitești

O modificare a unui articol de lege din Codul Rutier a fost propusă de mai mulţi parlamentari şi aceasta îi vizează pe poliţiştii rutieri, scrie e-juridic. Potrivit iniţiatorilor proiectului, „va dispărea practica de vânătoare de amenzi din maşini neinscripţionate, poziţionate în zone cu vizibilitate redusă„.

Modificările ar urma să fie aplicate pentru Art. 109, precizează sursa menţionată.

Citiți și: DN 73 rămâne drumul vitezomanilor

Important de menţionat: astfel de proiecte au mai existat, însă nu s-au materializat, fiind respinse de Curtea Constituţională.

Actuala propunere vine din partea mai multor deputaţi, din ambele tabere politice.

(Foto: descriptiv / Sursa: e-Juridic)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • biciclistul electric spune:

    Niciodata! Este singurul mod de lucru al politiei rutiere. Altceva nu sunt competenti, cum spunea fostul lor sef Brencea. Asta se vrea de cand a cazut in plasa lor Luis Lazarus, acum cativa ani buni. A fost cateva luni valabila treaba cu neinscriptionatele si vanatoarea de amenzi, dar scazand drastic rata amenzilor s-a revenit la obiceiurile impamantenite. Inaintea sarbatorilor mari si a inceputurilor de concedii se da liber la „vanatoare”. Trebuiesc bani de prime, de. Ei nu recunosc asta dar noi o cunoastem, unii pe pielea lor.
    A iesit politia pe posturi sa spuna ca sunt indisciplinati conducatorii auto si ca numai asa pot sa-i tempereze.
    Vax, daca masinile lor nu ar fi inscriptionate pentru a fi ocoliti de ceilalti, in 6 luni politia nu ar mai avea masini, asa indisciplinat conduc domnii politisti. Ei au voie sa faca de toate, peste tot.

  • Ardelean mircea spune:

    Eu sunt conducător auto de 29 de ani,sincer am observat ca reactia este alta când ici colo mai e câte o mașină a poliției decât atunci când apare după tufiș și te opreste zicând că ai încălcat ĺegea,sunt cazuri când nu poti face totul exact ca la carte mai ales când apar lucruri neprevăzute,când multi indisciplinati încalcă legea la fiecare pas!cu aia e într-adevăr problemă!

570 X 90 POSADA 3