930×122 CAPRA 5

dig

MĂSURĂ PENTRU PARCUL INUNDAT

În sfârşit, Primăria Piteşti a făcut pasul: a lansat procedura îndelung aşteptată pentru construirea unui dig de apărare în parcul Lunca Argeşului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Potrivit municipalităţii, pe data de 11 august 2016 a fost lansată procedura de achiziţie publică pentru investiţia intitulată „Lucrare apărare de mal – inclusiv recuperare terenuri –  pentru parc Lunca Argeşului”. Valoarea este de 5.000.000 de lei, bani de la bugetul local. Urmează să fie desemnat constructorul și, ulterior, să fie stabilite termenele de execuție. Conducerea Primăriei și-a propus ca digul să fie gata în primăvara anului viitor. Ne îndoim, ca să nu spunem că suntem convinși, că va fi posibil atât de repede.

Din cauza lipsei unui dig de protecție, parcul, amenajat în zona Zăvoi cu bani europeni, a fost inundat de două ori. De asemenea, un mal s-a surpat. Deși de atunci au trecut nu mai puțin de 2 ani și 3 luni (!!!), malul tot surpat este! ePitești a atras atenția în legătură cu această situație rușinoasă: http://epitesti.ro/administrativ-3/lunca/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Super-pistă de biciclete în Pitești. Când va fi gata?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90