Donaris 930 x 122

amenzi

Patron şi vânzător, amendaţi de poliţişti fiindcă nu purtau mască

IPJ Argeş anunţă că, în ziua de 11 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au verificat modul de respectare al măsurilor impuse ca urmare a depăşirii pragului de 6 îmbolnăviri la 1.000 de locuitori în localitatea Stolnici.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În această împrejurare, la punctul de lucru al unui agent economic, au fost identificate două persoane, respectiv vânzător şi administrator, care nu purtau masca în conformitate cu normele în vigoare. Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 de lei, conform O.G. 55/2020, iar reprezentanţii unităţii economice au fost instruiţi cu privire la măsurile dispuse în localitatea Stolnici, în contextul aplicabil acestei localităţi.

În total, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 2.566 de persoane, precum şi 111 mijloace de transport persoane.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

De asemenea, au fost verificate 111 societăţi comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali şi centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală.

(Foto: descriptiv)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3