amenzi

Patron şi vânzător, amendaţi de poliţişti fiindcă nu purtau mască

IPJ Argeş anunţă că, în ziua de 11 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au verificat modul de respectare al măsurilor impuse ca urmare a depăşirii pragului de 6 îmbolnăviri la 1.000 de locuitori în localitatea Stolnici.

Citiți și: Au intrat la „aparate” nevaccinaţi. Amenzi usturătoare într-o sală de jocuri din Piteşti

În această împrejurare, la punctul de lucru al unui agent economic, au fost identificate două persoane, respectiv vânzător şi administrator, care nu purtau masca în conformitate cu normele în vigoare. Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 de lei, conform O.G. 55/2020, iar reprezentanţii unităţii economice au fost instruiţi cu privire la măsurile dispuse în localitatea Stolnici, în contextul aplicabil acestei localităţi.

În total, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 2.566 de persoane, precum şi 111 mijloace de transport persoane.

Citiți și: Argeş: Şoferi indisciplinaţi, au „călcat” pedala de suspendare a permisului auto

De asemenea, au fost verificate 111 societăţi comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali şi centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării şi combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală.

(Foto: descriptiv)

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441