NOR CURIER 930X122

amenzi

PATRONI DIN PITEŞTI, AMENDAŢI PENTRU CĂ NU ŞI-AU COMPARTIMENTAT CORECT LOCALURILE

În ziua de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Piteşti au constatat faptul că, mai multe terase din zona de competență funcționează, fără respectarea prevederilor legale în vigoare, deoarece, în ceea ce privește compartimentarea, sunt asimilate spațiilor închise.

Citiți și: Amendă și permisul suspendat dacă faci asta pe autostradă!

În urma celor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, totodată reprezentanții societăților în cauză, fiind instruiți cu privire la modul de organizare al activității și respectarea măsurilor de protecție individuală.

Per ansamblu, în cadrul activităților desfăşurate de poliţişti, au fost verificate 148 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

Citiți și: Mulți șoferi nu știu asta! Se poate lăsa cu amenzi!

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3