930×122 CAPRA 5

paula seling

Paula Seling concertează la Piteşti

Paula Seling, solistă în premieră, la Filarmonică, în concertul de închidere a stagiunii a XIV – a, anunţă Primăria Piteşti.

Citiți și: Eveniment de excepție în Pitești! Mai marii județului își licitează bunurile de valoare

Filarmonica Pitești organizează joi, 24 iunie, de la ora 19:00, în Sala „Simfonia” a Centrului Multifuncțional, concertul pop simfonic extraordinar de închidere a stagiunii a XIV – a. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, participă solista Paula Seling.

În program: „Caruso”, ,,Ce bine că ești”, ,,După noapte vine zi”, ,,I won’t Light A Candle”, ,,Love story”, ,,Nu privi în jos”, ,,Ploaie în luna lui Marte”, ,,Promit”, ,,Timpul”, ,,Straight No Chaser”, ,,Wave”, ,,Yardbird Suite”, ,,Titanic Music”, ,,Nothing’s Gonna Change My Love For You” și ,,Dulcea și tandra mea fiară”.

Citiți și: Video: S-au aprins luminițele în Centrul Piteștiului

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul fiind de 50, 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

La concert este permis accesul pentru 70% din public. Spectatorii vor purta pe tot parcursul concertului masca de protecție.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3