930 x122 grota rece

monica elena cirstea

CADOUL UNEI „BRĂTIENCE” PENTRU PAULA SELING! SĂ-I FIE CU NOROC LA EUROVISION!

10 ore de muncă, creion, cărbune şi… mult talent. De toate a avut nevoie Monica Elena Cîrstea, elevă la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, pentru a-i face un portret ca la carte îndrăgitei interprete de muzică pop Paula Seling.

Citiți și: Eveniment de excepție în Pitești! Mai marii județului își licitează bunurile de valoare

„Îmi place Paula Seling. Portretul l-am făcut la sugestia unei prietene, Andreea Gheorghe, pentru care Paula reprezintă un model. O admiră și pentru că este foarte pasionată de tot ceea ce ţine de Eurovision.”, ne spune Monica Elena Cîrstea. Alegerea Monicăi nu este întâmplătoare. Nu doar că îi place Paula Seling, dar interpreta va reprezenta România la finala Eurovision 2014. Împreună cu Ovi, Paula va încerca o poziționare cât mai bună cu piesa intitulată „Miracle” la concursul care va avea loc în capitala Danemarcei, Copenhaga.

Amintim că Paula Seling și Ovi ne-au reprezentat țara și la ediția Eurovision din anul 2010, desfășurată în Oslo (Norvegia). Cei doi au ocupat atunci un excelent loc 3. (Foto: Facebook Monica Elena Cîrstea)

Citiți și: Video: S-au aprins luminițele în Centrul Piteștiului

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3