Donaris 930 x 122

amenzi

Paznici din Pitești găsiţi băuți în post. Razie în oraș

Paznici beți, neechipați corespunzător sau fără atestare. Asta au găsit polițiștii în urma unei razii desfășurate pe parcursul zilei de duminică, 13 noiembrie, în Pitești.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

S-au desfășurat acțiuni de control inclusiv la unități de învățământ și instituții importante.

În urma verificărilor s-au dat și amenzi. Cea mai mare sancțiune a fost de 3.000 de lei.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni în zone predispuse aglomerării de persoane, pentru creșterea gradului de siguranță, precum și prin verificarea modului de organizare și executare al pazei bunurilor și obiectivelor. Totodată, polițiștii au acționat și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, efectuând verificări în trafic.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.245 de lei, după cum urmează:

– 6 sancțiuni în valoare de 1.700 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială;

– 9 sancțiuni în valoare de 3.045 de lei, conform OUG195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind reținut un certificat de înmatriculare;

– 6 sancțiuni în valoare de 3.500 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor.

Una dintre acțiunile polițiștilor Secției 3 a fost desfășurată de poliţiştii din cadrul compartimentului Sisteme de Securitate Private, care au verificat modul de organizare a pazei, precum și modul în care personalul atestat ca agent de pază își desfășoară activitatea. Au fost verificate peste 20 de obiective (din care 11 unități de învățământ, precum și alte obiective precum sedii ale unor instituții și unități de cazare).

În urma verificărilor, au fost constatate nereguli la cinci obiective, după cum urmează:

– trei paznici identificați sub influența alcoolului – 3 sancțiuni în valoare totală de 500 de lei;

– trei paznici neechipați corespunzător cu însemne distinctive – sancționați cu avertisment;

– o situație în care, la sediul unei unități de cazare, persoana care desfășura activitățile de pază nu era atestat, situație în urma căreia a fost aplicată o sancțiune în valoare de 3.000 de lei.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: observatornews.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Alex spune:

    Pai cine sa mai ocupe locurile de paza decat pensionarii si betivii.. idiot trebuie sa fi sa mai lucrezi pe salariul minin😁😅😅

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90