Donaris 930 x 122

albota

PERCHEZIȚII CU ”MASCAȚI” ÎN PITEȘTI ȘI ALBOTA. PITEȘTEAN REȚINUT DE POLIȚIE

Percheziții cu ”mascați” în Pitești și Albota. Piteștean reținut de Poliție. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut un piteștean în vârstă de 50 de ani, bănuit de contrabandă cu tutun.

Citiți și: Mascații au făcut prăpăd în pușcării! I-au luat pe sus pe deținuți!

Piteșteanul este bănuit că împreună cu un alt bărbat, de 51 de ani, din comuna Albota, ar fi deținut în afara antrepozitului fiscal și ar fi comercializat peste 80 de kilograme de tutun, din mai 2018 și până în prezent.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș („mascații”), sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut ieri două percheziții în municipiul Pitești și în comuna Albota.

Citiți și: Polițiștii au venit la Argeș Mall

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, polițiștii au descoperit și ridicat pentru continuarea anchetei aproximativ 8 kilograme de tutun vrac. Prejudiciul estimat, rezultând din neplata datoriilor fiscale, este de circa 40.000 de lei, precizează sursa citată.

În urma administrării probatoriului, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3