New Profesional Consult 930 x 122

evaziune

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. PREJUDICIU URIAȘ

UPDATE: Poliția Argeș informează că au fost ridicate mai multe documente de la firme din județul Argeș. Nu precizează, însă, numele societăților comerciale vizate.

Citiți și: DOI PITEȘTENI, ANI DE PUȘCĂRIE PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Au fost duse la audieri 7 persoane din celelalte județe în care au avut loc percheziții. 

Polițiștii fac la această oră 22 de percheziții în județele Argeș (în municipiul Pitești și comunele Bogați și Cetățeni), Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu și Prahova, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro prin evaziune fiscală și spălare de bani.

Citiți și: PRINS DE RADAR ÎN PRUNDU

Perchezițiile sunt făcute de polițiștii de la inspectoratele din județele vizate și din Capitală, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2014-2017, persoanele bănuite, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma unor operațiuni cu materiale reciclabile.

De asemenea, persoanele bănuite ar fi influențat în sens negativ obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.

Prejudiciul cauzat statului ar fi de peste 1.000.000 de euro. Vom reveni cu amănunte.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066