Donaris 930 x 122

droguri

Argeș: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

 

Citiți și: Percheziţii de amploare la infractori periculoşi. Poliţişti din Argeş participă la acţiune

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat marți două percheziţii domiciliare pe raza județului Argeș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în traficul de substanțe sintetice cu efect psihoactiv.

„La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de trafic de substanțe sintetice cu efect psihoactiv”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Video – Percheziții în Argeș. „Fabrică” de alcool ilegală, depistată de poliţişti

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna noiembrie a anului 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat NPS, pe raza județului Argeș.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 6 grame de substanță pulverulentă, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

2 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Foto: descriptiv

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441