930×122 CUMPANA 5

droguri

Argeș: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

 

Citiți și: Percheziție în Argeș, la un tânăr de 25 de ani. Deținea ilegal o armă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat marți două percheziţii domiciliare pe raza județului Argeș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în traficul de substanțe sintetice cu efect psihoactiv.

„La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de trafic de substanțe sintetice cu efect psihoactiv”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: A sunat la 112 să anunțe că interlopii i-au furat cocaina de 30.000€

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna noiembrie a anului 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat NPS, pe raza județului Argeș.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 6 grame de substanță pulverulentă, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

2 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90