Donaris 930 x 122

droguri

Percheziții pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri

 

Citiți și: Percheziţii de amploare la infractori periculoşi. Poliţişti din Argeş participă la acţiune

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Argeş, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc, droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv.

În ziua de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Piteşti şi a oraşului Mioveni, la locuințele a nouă persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Mii de litri de alcool, bani și articole pirotehnice ridicate în urma perchezițiilor de astăzi

Din cercetări s-a stabilit că persoanele bănuite ar fi comercializat pe raza județului Argeș substanțe cu efect psihoactiv, dar și droguri de risc și droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 45 grame substanţe vegetale şi 11 seminţe, susceptibile a fi cannabis, aproximativ 100 grame substanţe susceptibile a fi psihoactive, precum şi 15 ţigarete confecţionate artizanal.

9 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, urmând ca după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441