SMART KIDS 930X122

droguri

Percheziții pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri

 

Citiți și: Percheziție în Argeș, la un tânăr de 25 de ani. Deținea ilegal o armă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Argeş, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc, droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv.

În ziua de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Piteşti şi a oraşului Mioveni, la locuințele a nouă persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efect psihoactiv.

Citiți și: A sunat la 112 să anunțe că interlopii i-au furat cocaina de 30.000€

Din cercetări s-a stabilit că persoanele bănuite ar fi comercializat pe raza județului Argeș substanțe cu efect psihoactiv, dar și droguri de risc și droguri de mare risc.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 45 grame substanţe vegetale şi 11 seminţe, susceptibile a fi cannabis, aproximativ 100 grame substanţe susceptibile a fi psihoactive, precum şi 15 ţigarete confecţionate artizanal.

9 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, urmând ca după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3