930×122 CAPRA 5

dacia

PERFORMANŢĂ URIAŞĂ PENTRU DACIA DUSTER

Performanţă uriaşă pentru Dacia Duster. Segmentul SUV-urilor subcompacte, din care face parte și Dacia Duster, are o dinamică tot mai intensă, cu creșteri de peste 20 de procente și o cotă de piață care a depășit orice alt segment. În luna noiembrie, șapte noi SUV-uri au intrat pe piață, unele cu un succes evident. Modelul Dacia Duster, deși a intrat în fabricație în noiembrie, va fi disponibil la vânzare abia din luna ianuarie, astefl că cifrele din statistice se referă la prima generație, încă prezentă la dealeri.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Cel mai vândut SUV de clasă mică din Europa este Renault Captur, un model care a fost lansat cu mult timp înaintea celorlalte și a reușit să cucerească publicul. Modelul Renault a vândut 191.546 exemplare în 2017, potrivit datelor Jato Dynamics, dar a înregistrat o scădere de aproape 3 procente, semn că a obosit, iar concurența i-a tăiat din elan. Peugeot 2008 este al doilea, fiind permanent în spatele lui Captur, gata să-i preia clienții. De altfel, 2008 a crescut cu aproape 3 procente anul acesta, la 167.253 unități.

Dacia Duster, aflat în 2017 pe locul patru, s-a situat în noiembrie pe podium, datorită creșterii de 2,8 procente la nivelul întregului an, respectiv 7,5% în noiembrie, când a vândut aproape 13.000 de untiăți în Europa.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90