New Profesional Consult 930 x 122

1 decembrie

Peste 250 de polițiști vor acționa zilnic în Argeș, în această minivacanţă

Polițiștii argeșeni vor fi la datorie și în această minivacanță. Activităţile se desfăşoară în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Citiți și: Doi frățiori, Răzvan și Andrei, surpriză de proporții de la polițiștii argeșeni!

Peste 250 de poliţişti argeșeni vor fi la datorie, pentru ca minivacanța să fie una liniștită.

IPJ Argeș transmite:

„Poliţiştii din cadrul structurilor de ordine publică, vor acţiona, zilnic, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, precum şi a celorlalte fapte de natură a aduce atingere normelor de convieţuire socială.

Citiți și: Ziua Națională, marcată la Mioveni!

O atenție deosebită va fi acordată zonelor aglomerate, zonelor unde se desfășoară diverse manifestări, dar și piețelor, târgurilor și zonelor turistice.

De asemenea, poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră vor acţiona pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a traficului rutier. În fiecare zi a perioadei, pe drumurile din judeţ vor fi organizate acțiuni pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul de viteză sau care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Recomandăm șoferilor să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Mobilizați pentru misiunile din această perioadă vor fi și polițiștii din structurile de investigații criminale, economic, arme, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care vor interveni, dacă situația o va impune.

O atenție deosebită se va acorda comercializării și utilizării articolelor pirotehnice.

Ca în fiecare an, în această perioadă, poliţiştii argeșeni desfășoară activități în cadrul acțiunii „FOC DE ARTIFICII”, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice și pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice.

Reamintim faptul că:

– articolele pirotehnice de tip petardă nu sunt destinate a fi folosite în scop de divertisment, iar utilizarea ce nu corespunde cu destinația acestora se sancționează contravențional, cu amendă cuprinsă între 200 și 1.000 de lei.

– de asemenea, comercializarea de către orice persoană neautorizată de articole pirotehnice, indiferent de categorie, constituie infracțiune ce se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

În caz de nevoie, apelați Numărul Unic de Urgență 112 sau adresați-vă celui mai apropiat polițist.

Și pentru că în această minivacanță sărbătorim Marea Unire de la 1 decembrie 1918, un eveniment marcant pentru fiecare român, suntem datori să onorăm sacrificiile, dorința de unitate și spiritul luptător al românilor din acele vremuri.

La mulți ani, români!

La mulți ani, România!”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache