Donaris 930 x 122

petreceri private

    PETRECERE CU 40 DE INVITAŢI ÎNTR-UN LOCAL DIN ARGEŞ. BANII ÎNCASAŢI S-AU DUS PE AMENZI

    În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din Vlădești se afla în desfășurare un eveniment privat, la care participau aproximativ 40 de persoane.

    Citiți și: Video: Depistat de jandarmi. Din Spania, a „aterizat” la botez în Argeş

    Organizatorul evenimentului, un bărbat de 37 de ani, dar și administratorul localului, un bărbat de 29 de ani, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

    Totodată au fost luate măsuri de intrare în legalitate, prin sistarea evenimentului, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

    Citiți și: Cercul tuturor posibilităţilor s-a închis. Jandarmii argeşeni au dat amenzi la o petrecere de copii

    (Foto: descriptiv)

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90