Donaris 930 x 122

carantină

ÎN PRAG DE CARANTINĂ, PETRECERI PRIVATE CU SUTE DE CHEFLII LAOLALTĂ

Insitituţia Prefectului Argeş informează că, în urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 14 amenzi în valoare de 10.250 lei și 18 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise. Au fost depistate două evenimente private, un botez si o cununie civilă, la care participau mai mult de 50 de persoane. În aceste două situații, organizatorii au fost sancționați fiecare cu amendă de 2000 de lei și au fost obligați să respecte numărul maxim de persoane care pot participa la un eveniment în aer liber.

Citiți și: Noi reguli de intrare în România

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 369 de persoane care figurau în izolare. Totodată, au fost controlate 50 de societăți comerciale, 171 de persoane legitimate și 118 autovehicule verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.500 de lei, 63 dintre acestea, în valoare de 8.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar 3 sancțiuni, în valoare totală de 3.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea/carantina.

Pompierii argeșeni au verificat 24 societăți comercială și 358 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 25 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat două amenzi în valoare totală de 1000 lei și 23 avertismente.

Citiți și: Hotărâre CJSU Argeș. Alte localități intră în carantină

Vă amintim că puteți sesiza și dumneavoastră neregulile în ceea ce privește aplicarea măsurilor de protecție sanitară la linia telefonică TELVERDE- 0800800165. În același timp, Instituția Prefectului face apel către argeșeni să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice și igiena mâinilor.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90