930 x122 grota rece

petreceri private

    TOT MAI MULŢI ARGEŞENI ÎŞI RECLAMĂ VECINII LA POLIŢIE

    A apărut un nou obicei al vecinilor care tinde să devină un gest reflex: sesizarea la 112 sau la „Telverde” cu privire la nerespectarea măsurilor anti-Covid impuse de autorităţi. Astfel, inclusiv în judeţul Argeş au fost aplicate în ultimele zile amenzi pentru petreceri private unde nu e respectat numărul maxim admis de persoane laolaltă.

    Citiți și: Video: Depistat de jandarmi. Din Spania, a „aterizat” la botez în Argeş

    Totuşi, merită să precizăm că nu în toate situaţiile aceste sesizări sunt îndreptăţite, ba chiar uneori oamenii care sună să reclame nu cunosc exact regulile şi telefonează ori de câte ori se simt deranjaţi sau le e teamă că petrecerea ar putea duce la izbucnirea unui focar.

    În acest context, vicepremierul Raluca Turcan a precizat când se aplică amenzi.

    Citiți și: Cercul tuturor posibilităţilor s-a închis. Jandarmii argeşeni au dat amenzi la o petrecere de copii

    „Dacă fac acasă (petreceri – n.r.) cu 20 de oameni este la limita regulii impuse de noi. Dacă fac deja cu 30 de oameni, atunci, dacă organele de control sunt sesizate, aplică amenzi. Aşa este în momentul de faţă decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, statuată prin hotărâre de guvern”, a explicat Raluca Turcan, citată de digi24.ro.

    Vicepremierul consideră că e ceva absolut firesc ca persoanele care încalcă regulile să fie reclamate.

    (Foto: descriptiv)

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    3 comentarii

    • M.I spune:

      Prostia la noi a depășit orice limită, dacă vecinul de apartament dă un vânt mai tare, hopa deranjul și dăm telefon, dacă mai vine miros de mâncare de mâncare pe coloana de aerisire la fel,,,nu e în ordine ca pentru orice lucru mărunt să te pomenești cu cei de ordine publică bătând-uți la ușă din cauza unor reclamagii de meserie!?.

    • Alexandru spune:

      Adică eu nu pot face o petrecere în familie cu neamurile, că suntem peste 20 🤦‍♂️

    • Florin spune:

      Toti avem dreptul de a petrece si a face ce vrem atata timp cât suntem ai noștri si da bun nu suntem pe strada 20, 30 suntem în casa asa ca nu mai băgați legi dela voi sa va faceți voi cu bani ca nu are rost daca voi ați fi în locul nostru si noi am face la fel ca voi, voi ce ati face va spun eu ca ati incalca regulile asa ca nu va mai dați asa si lăsați oameni sa facă ce vrea și nu mai dați amenzi ca pana la urma osa va dam în judecata și primarul sa facă puscarie din cauza ca amendează si oameni săraci care nu are ce munca din cauza ca sia dat masca jos sa mănânce și el un covrig si voi ii dați amenda rușine daia pleacă toti romani din cauza la primari și la politie rușine sa va fie si (politia) daca noi ieram legea si voi in locul nostru si noi va dadeam amenda voi cum v-ați fi simțit

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3