930×122 CAPRA 5

amenzi

Petrecere de botez cu zeci de invitaţi. Poliţiştii au pus STOP şi au amendat

Verificările cu privire la respectarea măsurilor de protecţie împotriva noului coronavirus au continuat şi ieri. Poliţiştii au aplicat un număr de 173 de sancţiuni contravenţionale, iar un eveniment privat a fost sistat. Este vorba despre un botez la care participau aproximativ 40 de persoane. Acesta se desfăşura într-un restaurant din Curtea de Argeş. Administratorul localului a fost amendat cu 500 de lei.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

„În ziua de 28 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au constatat faptul că, într-un local de pe raza localității Curtea de Argeș, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (botez), la care participau aproximativ 40 de persoane. În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Ștefănești au identificat un bărbat de 32 de ani care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată, ce fusese instituită începând cu ziua de 22 februarie a.c..

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, iar situația a fost comunicată către D.S.P. și C.J.C.C.I. Argeș”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3