Donaris 930 x 122

amenzi

Petrecere de botez încheiată prematur cu „vizita” mascaţilor. S-a lăsat cu zeci de amenzi

Ieri seară, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un eveniment privat (botez) se afla în desfășurare la o locuință de pe raza localității Mălureni.

Citiți și: Premieră pentru șoferi! Veste mare! Vor vedea în aplicația Poliției

La locul indicat s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, Secției de Poliție Rurală Domnești și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul petrecerii și alte 15 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Pădurile din Argeș, paradisul hoților de lemne

Tot ieri, dar în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, un alt botez se află în desfășurare la o locuință de pe raza localității Călinești.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești. Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma verificărilor, organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, totodată fiind aplicate alte 17 sancțiuni contravenționale, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90