Donaris 930 x 122

amenzi

Petrecere oprită de jandarmi la un restaurant din Pitești

O petrecere privată organizată la un restaurant din municipiul Pitești a fost oprită de jandarmii argeșeni sâmbătă, 22 ianuarie.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Organizatorul s-a ales cu o amendă de 3000 de lei.

Jandarmii au acționat în urma unei sesizări.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

În acest sfârșit de săptămână prelungit jandarmii argeșeni au desfășurat pe raza județului Argeș mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, fie independent, fie împreună cu Poliția, în urma cărora s-au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.700 de lei.

De asemenea, duminică, 23 ianuarie, a.c., jandarmii au depistat faptul că în interiorul unei societăți comerciale cu domeniul de activitate sală de jocuri de noroc, din comuna Mărăcineni, se aflau mai multe persoane care nu dețineau certificat verde.

În această situație administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru faptul că nu a verificat certificatele verzi ale clienților.

Totodată și persoanele care se aflau în interior au fost sancționate de către jandarmi, fie pentru că nu purtau masca de protecție, fie pentru că nu dețineau certificat verde.

„Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90